Fra sentrum:

Finn Ryenkrysset enten via Sinsenkrysset på Ring 3, eller fra E-18; opp Svartdalstunellen,  ta av til Ryen midt i tunellen.  


Fra Ryen, følg E-6 sydover mot Gøteborg. Ta av 1. avkjøring ETTER Nordstrand (Skulleruddumpa).

Avkjøringen er på toppen av en lang slak bakke, ved en SHELL stasjon.  PÅ skiltet står det Lofsrud, Mortensrud, Dal/Brenna.  Følg skiltingen mot Brenna, dvs. rundt Shellstasjonen og under  E-6en.  Ta så 1. vei til høyre i bunnen av bakken. Etter at veien har begynt å gå oppover og svinger til venstre, tar du inn andre vei til venstre, Brennastubben.  Avkjøringen er i en skarp høyresving ved et rødt hus.  


Kjør ca. 50 m, og ta til venstre.  Familiebarnehagen er i et offwhite hus, og ligger på høyre side nest innerst i en blindvei.  


Fra syd (Oppegård/Ski) på vei til Oslo :


Kjør E6 mot Oslo. Ta av 1. avkjøring til høyre ETTER Klemetsrud og avkjøring til Enebakk.

Avkjøringen er på toppen av en lang slak bakke etter en bussholdeplass. På venstre side av E6 ligger en SHELL stasjon. PÅ skiltet står det Lofsrud, Mortensrud, Dal/Brenna.  Ta så 1. vei til høyre i bunnen av bakken.  Etter at veien har begynt å gå oppover, iog gjør en venstresving, tar du andre vei til venstre, Brennastubben. Avkjøringen er i en skarp høyresving med et rødt hus. på venstre hånd.  Kjør ca. 50 m, og ta til venstre.  Familiebarnehagen er i et offwhite hus, og ligger på høyre side nest innerst i en blindvei.  


Veibeskrivelse
Brennastubben FamilieBarnehage holder til på Brenna, (Dal/Brenna) i Oslo,, nærmere bestemt i Brennastubben 16.  Nærområdet består av villasbebyggelse og Østmarka.  
 Informasjon om Brenna kan du finne på Brennas Velforening internettside.   

Barnehagen har kort kjøreavstand fra bydelene Mortensrud, Klemetsrud, Lambertseter, Nordsrtrand, Skullerud, Bøler og Oppegård/Ski Kommune.

Uteareal    |   Inneareal  

Du er her :  Hjem > Hvor er vi ?

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share via e-mail Print

                 Snarveier


Kontakt :    hege.plessas@brennastubben.no        |      Telefon:  47 24 53 52      |              Brennastubben 16, 1279 Oslo       |             Org.nr. 989 826 999

© Copyright 2022      All rights reserved     Brennastubben Familiebarnehage AS

Hjem

Hvem er vi ?

Pedagogikk

Opptak

Hvor er vi?

Om oss

Brukerundersøkelser

Kjerneverdier

Åpningstider / Ferie

Inneareal


Samarbeidsutvalg

Virkemidler

Levering / Henting

Uteareal


Foreldreråd

Aktivitetsplan

Helsemessige forholdSamarbeidspartnere

Dagsrytme

Klær, utstyrEierstyret

Evaluering

BetalingKontakt


Mat


Tlf

E-mail


Kart


Søk